Offcanvas

Când ar trebui să te sunăm?

Edit Template

Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului e-cont.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web  sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca, pe cat posibil, ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului e-cont.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI

Societatea noastră detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate, si, prin aceasta, toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea societății noastre, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului e-cont.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de către societatea noastră. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastră.

Accesul si utilizarea site-ului e-cont.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe e-cont.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit.

Continutul site-ului e-cont.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate pe site-ul e-cont.ro nu reprezinta o consultatie juridica.

Site-ul e-cont.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si al consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Nu putem garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si ne asiguram ca vom depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure serviciul prezentat pe site este rugata sa ne contacteze prin pagina de Contact a site-ului.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile noastre dar pot include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile în legatura cu continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul e-cont.ro și care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, solutionarea cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati întreprinse de si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Inscrie-te la buletinul nostru de oferte

fi primul care stie despre ofertele noastre

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Ai o idee de afacere și dorești să deschizi o firmă?

Date de contact

Despre noi

Asigurari auto

Infiintari firme

Servicii

Network

Informatii

Servicii extra

Preturi

Politica cookies