Offcanvas

Când ar trebui să te sunăm?

Edit Template

Politica de confidențialitate

Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

     Colectarea informaţiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informaţii personale:

 1. Informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul şi versiunea browser-ului şi despre sistemul de operare;
 2. Informaţii despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii şi căile de navigare pe site
 3. Informații pe care le introduceți în timp ce utilizaţi serviciile de pe website-ul nostru;
 4. Informaţii care pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de mail.
 5. Orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.
 6. Înainte de a ne divulga informaţiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informaţiilor personale în conformitate cu această politică. 
Utilizarea informaţiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică. Putem folosi informaţiile dvs. personale pentru:

 1. Administrarea website-ului și a afacerii noastre;
 2. Furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru;
 3. Trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dvs. şi colectarea plăţilor de la dvs.;
 4. Trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării;
 5. Trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenţie, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
 6. Furnizarea către terţi a informaţiilor statistice despre utilizatorii noștri;
 7. Abordarea solicitărilor şi reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
 8. Păstrarea securităţii website-ului nostru și prevenirea fraudelor;
 9. Verificarea respectării termenilor şi condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată);
 10. Alte utilizări.

Fără consimțământul dvs. expres, nu vom furniza informaţiile dvs. personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părţi.

Divulgarea informaţiilor personale

Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenţii, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. In măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. În legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 3. Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terţi în scopul prevenirii fraudelor şi reducerea riscului de credit);
 4. Către cumpărătorul (sau potenţialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem);
 5. Oricărei persoane despre care considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informaţiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanţă sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.
      Păstrarea informaţiilor personale

Această secțiune stabilește politicile şi procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligaţiilor noastre legale cu privire la păstrarea şi ștergerea informaţiilor personale.

Informaţiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.

Vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

 1. În măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. Dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
 3. Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terţi în scopul prevenirii fraudelor şi reducerea riscului de credit);
 Securitatea informațiilor dvs. personale

Vom lua măsuri de precauţie tehnice şi organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informaţiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre (protejate prin parolă).

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când, publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici.

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informaţiile dvs. personale în scopuri de marketing.

Vă rugăm să ne anunțați dacă informaţiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

Inscrie-te la buletinul nostru de oferte

fi primul care stie despre ofertele noastre

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Ai o idee de afacere și dorești să deschizi o firmă?

Date de contact

Despre noi

Asigurari auto

Infiintari firme

Servicii

Network

Informatii

Servicii extra

Preturi

Politica cookies